M FIT

CONTACTEAZă-ne

TELEFON

0734 499 499

EMAIL

programari@locoslim.ro

LOCOSLIM VICTORIEI

str. Dr. Constantin Caracaș
nr. 39, sector 1, București

M FIT -

(HIFEM+RF)

Două tehnologii care reduc țesutul adipos și cresc masa musculară fără efort, în același timp.

M FIT este un dispozitiv revoluționar care combină cu succes HIFEM (tehnologia cu unde electromagnetice de înaltă intensitate) și RF (radiofrecvență) pentru sculptarea musculaturii și arderea grăsimilor. Folosind energia electromagnetică HIFEM, echipamentul M FIT livrează impulsuri electromagnetice către țesutul muscular și creează contracții musculare rapide și repetate, activând mult mai multe fibre musculare decât contracțiile realizate prin exerciții fizice normale.

Aceste contracții sunt deosebit de eficiente pe abdomen, fesieri, picioare sau brațe, ducând la creșterea densității musculare, definirea mai bună și tonusul îmbunătățit.

Radiofrecvența (RF) este o tehnologie avansată de remodelare ce acționează termic la nivelul straturilor profunde ale pielii pentru a determina o reacție de regenerare, fiind utilizată pentru a stimula reducerea țesutului adipos, producerea de colagen și elastină, strângând pielea și reducând celulita, vergeturile sau cicatricile. RF are la bază unde electromagnetice care pătrund prin straturile pielii, creând în zona tratată un câmp electromagnetic în care energia este transformată în căldură. Această căldură produce contracția fibrelor de colagen existente, stimulează producția de elastină și alte fibre noi, tonifică pielea, obţinându-se o întinerire vizibilă, cu un aspect sănătos şi strălucitor.

Efectul tratamentului cu radiofrecvență este vizibil chiar după primul tratament de radiofrecvență, rezultatele maxime obținându-se după câteva săptămâni.

Aparatul M FIT (HIFEM+RF) este non-invaziv, sigur și nedureros, fără radiații, fără curent, fară hipertermie, fără efecte secundare, nu există disconfort în timpul tratamentului și nu este nevoie de o perioadă de recuperare după tratament.

Principiul de funcționare M FIT 

Deși mușchii reprezintă până la 35% din masa corporală, majoritatea dispozitivelor de slăbit de pe piață s-au concentrat doar pe zonele cu grăsime. Tehnologia HIFEM stimulează direct neuronii motori, astfel încât mușchii corpului din zona tratată continuă să se extindă și să se contracte cu un randamant mult mai bun decât în cazul exercițiilor fizice normale, fără efort.

În 30 minute de tratament, HIFEM poate stimula până la 30.000 de contracții musculare puternice care ajută celulele adipoase să se descompună energic și să se metabolizeze.

HIFEM eliberează energia magnetică de înaltă frecvență prin două aplicatoare mari de tratament pentru a pătrunde până la o adâncime de maxim 8 cm și induc expansiunea și contracția continuă a mușchilor, ducând la producția de noi lanțuri de colagen și fibre musculare (hiperplazie musculară). În paralel, proteinele responsabile de producția musculaturii sunt stimulate intens astfel încât după o serie de tratamente, în anumite cazuri, masa musculară să crească cu până la 16%, reducând totodată grăsimea cu până la 19%.

O ședință cu M FIT se simte ca un antrenament intens la sală iar primele rezultate se văd chiar și după un prim tratament. Efectele maxime se observă la 3-4 săptămâni după finalizarea setului de ședințe, dar trebuie spus că masa musculară câștigată nu este permanentă, însă poate fi menținută dacă aceste sesiuni sunt periodice.

Pentru rezultate cât mai bune și pe termen lung se recomandă efectuarea  ședințelor de M FIT (HIFEM+RF) în combinație cu B FIT (ardere calorii, tonifiere, vacuum, detox cu infrared), lipolaser L FIT și R FIT (masaj anticelulitic, tonifiere musculara și drenaj limfatic).

Beneficii HIFEM:

  • crește masa musculară și rata metabolică; cu cât mai mulți mușchi, cu atât arderea grăsimilor este mai rapidă;
  • reduce stratul de țesut adipos și celulita;
  • ajută la scăderea în centimetri în circumferință;
  • definește mai bine musculatura, conturând corpul;
  • se poate obține în timp un lifting al feselor;
  • oferă o stare generală de bine.

Beneficii radiofrecvență RF:

  • rezultate vizibile după prima procedură;
  • reduce celulita pe zonele tratate;
  • crește fermitatea și elasticitatea pielii;
  • ameliorează vergeturile și cicatricile;

Contraindicații M FIT (HIFEM+RF) 

Afecțiuni respiratorii grave, tromboflebita, cancer sau tratament radioactiv, hipertrigliceridemie, steatoză hepatică sau orice afecțiune a ficatului, pietre la rinichi, leziuni dermatice, edeme, boli de piele, epilepsie, boli cardiace, hernii, implanturi medicale electronice sau metalice (pacemaker, tije metalice, sterilet metalic), aplicare în zona capului, afecțiuni vasculare grave intervenții chirurgicale recente (sub 6 luni), sarcină sau perioadă menstruală, alăptare etc.

*Rezultatele echipamentului M FIT (HIFEM+RF) sunt eficiente, dar și nu garantate, ele fiind diferite de la o persoană la alta.

GALERIE FOTO

PREZENTĂRI VIDEO

Sună la 0734 499 499
și programează-te pentru o testare!

Bucură-te de cele mai prietenoase tarife de fitness, remodelare si masaj din București!

Sună la 0734 499 499
și programează-te pentru o testare!

Bucură-te de cele mai accesibile tarife de remodelare din București!