L FIT

L FIT -

(Lipolaser 5D)

Lipolaserul L FIT (650nm, 780nm, 808nm, 940nm și 980nm) este o alternativă non-invazivă a liposucției și oferă una dintre cele mai noi și eficiente terapii de remodelare corporală, reducerea țesutului adipos și a celulitei fiind vizibile chiar și după prima ședință.

Inovația L FIT o reprezintă faptul că cele 5 tipuri diferite de unde laser acționează doar asupra celulelor adipoase și celulitei, fără a afecta țesutul muscular, nervii, vasele de sânge, pielea etc.

Rezultatele sunt vizibile în măsurătorile de circumferință, în gradul de conturare a corpului corespunzător zonei tratate, dar mai ales în diminuarea coeficientului de masă grasă corporală.

Nu există complicații sau timpi de recuperare, procedura fiind considerată ca fiind foarte sigură, nedureroasă, fără efecte adverse, mai puțin costisitoare și nu afectează activitățile de zi cu zi ale clientului.

Principiul de funcționare L FIT (Lipolaser 5D)

Laserul este un dispozitiv optic care generează un fascicul de radiație electromagnetică (lumină) cu o densitate foarte mare de energie. Sub acțiunea radiației laser se realizează o pompare energetică către organism, lumina sub formă de fotoni fiind absorbită de țesut iar energia razei laser din zona de tratament conduce la creșterea metabolismului celular.

Efectul de penetrare a țesuturilor este influențat de lungimea de undă a razei laser, de energia emisă și de timpul de acțiune. Emisia roșie, vizibilă (650 nm) acționează asupra celulitei sau straturilor superficiale adipoase, pe când emisia în infraroșu, invizibilă ochiului uman (780nm, 808nm, 940nm și 980nm) permite o penetrare mult mai profundă a țesuturilor.

L FIT emite energie laser care generează un semnal chimic la care celulele de grăsime răspund prin deschiderea porilor membranei celulare, descompunerea trigliceridelor în acizi grași liberi, glicerol și apă, eliminarea acestora prin canalele membranei celulare în sânge și metabolizarea lor ulterioară.

Lipoliza indusă de L FIT nu reprezintă o reacție nefirească a organismului, ci din contră, are loc în mod natural în organismul uman în momentul în care acesta are nevoie de energie. Grăsimea eliberată în timpul procesului de lipoliză ajunge în lichidul interstițial și prezintă o sursă imediată de energie pentru organism, motiv pentru care se recomandă după tratament efectuarea de exerciții fizice care să consume această energie.

Lipo 650nm, Lipo 780nm, Lipo 808nm, Lipo 940nm și Lipo 980nm acționează combinat asupra adipocitelor, reducându-le volumul și eliminând conținutul acestora, rezultând reducerea grăsimii și îmbunătățirea stării de sănătate.

Lipo 650nm elimină o mare parte din celulită, îmbunătățește circulația sângelui, stimulează drenajul limfatic, creste energia celulară a mitocondriilor și accelerează metabolismul.-

Lipo 780nm și 808nm dizolvă grăsimea într-o perioadă scurtă de timp fără a afecta restul țesuturilor; în plus, Lipo 780nm are un puternic rol antiinflamator și reparator, stimulând microcirculația și ameliorând durerile articulare.

Lipo 940nm și 980nm elimină celulele adipoase profunde și întinde pielea, accelerând procesul de remodelare.

Pentru rezultate cât mai bune și pe termen lung se recomandă efectuarea  ședințelor de lipolaser.

L FIT (Lipolaser 5D) în combinație cu B FIT (ardere calorii, tonifiere, vacuum, detox cu infrared), M FIT (activare dinamică a mușchilor și radiofrecvență unipolară) și R FIT (masaj anticelulitic, tonifiere musculară și drenaj limfatic).

Beneficii lipolaser L FIT:

 • ajută la slăbirea în centimetri și la reducerea volumului corporal;
 • diminueaza celulita pe zonele tratate;
 • activează lipoliza și reduce masa de grăsime din organism;
 • îmbunătățește circulația sângelui și oxigenarea acestuia;
 • contribuie la accelerarea metabolismului celular;
 • stimulează producția de colagen și atenuează vergeturile.

Avantaje:

 • Lungimile de undă de 650nm, 780nm, 808nm, 940nm și 980nm lucrează foarte bine împreună, colaborând armonios pentru a eficientiza procesul de remodelare corporală.
 • Lipolaserul 5D oferă cele mai performante lampe laser cu diodă (Mitsubishi/Japonia), fiecare generând câte 209 mW, în comparație cu media de 100 mW de pe piață.
 • Fiecare pad Lipo 5D conține câte 28 de lămpi laser cu diode, în comparație cu media de 20-24 de pe piață.
 • Fiecare pad are propria sursă de alimentare și sistem de răcire cu aer, fiind ușor de întreținut și prelungind durata de viață a laserelor cu diode.
 • Lipo 5D prezintă un sistem de control al cardului IC prin care monitorizăm ușor timpul de tratament al echipamentului.

Recomandari:

Pentru rezultate superioare, este indicat ca tratamentul cu L FIT (Lipolaser 5D) să aibă o durată medie de 30 minute și să se efectueze periodic, în clicluri lunare a câte 4 sau 8 ședințe (1-2 ședințe săptămânal). Este ideal ca tratamentul cu Lipo 5D să poate fi combinat cu alte proceduri pentru remodelare corporală: masaj drenare limfatică și tonifiere, infrared, radiofrecvență, activare dinamică a mușchilor, vacuum etc.

Vă recomandăm să nu consumați alimente cu 2 ore înainte și după tratamentul cu lipolaser iar în următoarele 2-3 ore să faceți o ședință de electrostimulare sau exerciții cardio, altfel rezultatele vor fi doar de scurtă durată.

L FIT este recomandat persoanelor cu surplus de celulită sau grăsime (în special pe abdomen, spate, biceps femural, cvadriceps, coapse), celor care sunt aflate în proces de slăbire sau își ajustează silueta în combinație cu un plan nutrițional potrivit.

Contraindicații:

Afecțiuni respiratorii grave, tromboflebită, cancer sau tratament radioactiv, hipertrigliceridemie, steatoză hepatică sau orice afecțiune a ficatului, pietre la rinichi, leziuni dermatice, edeme, boli de piele, epilepsie, boli cardiace, implanturi medicale electronice sau metalice (pacemaker, tije metalice, sterilet metalic), afecțiuni vasculare grave, intervenții chirurgicale recente (sub 6 luni), sarcină sau perioadă menstruală, alăptare etc.

*Rezultatele echipamentului L FIT sunt eficiente, dar și nu garantate, ele fiind diferite de la o persoană la alta.

GALERIE FOTO

PREZENTĂRI VIDEO

Sună la 0734 499 499
și programează-te pentru o testare!

Bucură-te de cele mai prietenoase tarife de fitness, remodelare si masaj din București!

Sună la 0734 499 499
și programează-te pentru o testare!

Bucură-te de cele mai accesibile tarife de remodelare din București!