R FIT

R FIT -

Specialistul tău în masaj anticelulitic

R FIT este un dispozitiv pentru masaj profesional extrem de eficient în tonifiere și reducerea celulitei. Prin combinarea efectelor benefice ale masajului anticelulitic, drenării limfatice, tonifierii musculare și masajului de relaxare, R FIT propune una din cele mai avansate și eficiente metode de remodelare corporală de pe piață. Funcţii R FIT: role pentru masaj, lampă infrared, cromoterapie

Din punct de vedere fiziologic, radiațiile infraroșii determină vasodilatația și încălzirea țesuturilor profunde, care este cu atât mai mare cu cât lungimea de undă este mai mică. Pe de altă parte, vasodilatația influențează în mod pozitiv circulația sângelui, metabolismul local, activitatea glandelor sudoripare, instalarea efectului decontracturant și antiinflamator. Radiațiile infraroșii determină o mai bună circulație capilară, ajutând la eliminarea toxinelor și la alimentarea mai eficientă a țesuturilor cu oxigen și substanțe nutritive, cu efect pozitiv în îmbunătățirea aspectului pielii afectate de celulită.

Alte aplicații: obezitate, tulburări ale circulației periferice, contracturi musculare, tendinite, diverse tipuri de nevralgii, mialgii, artrită reumatoidă și spondiloză, reducerea rigidității articulațiilor, combaterea insomniilor, eliberarea de stres, ameliorarea stării de oboseală.

Sub acțiunea razelor infraroșii, care eliberează grăsimea prin spargerea celulelor adipoase de suprafață, rolele din lemn activate de dispozitiv efectuează un masaj profund (dar de intensitatea dorită de utilizator, pe principiul acțiune/reacțiune), cu rezultate excelente în vederea obținerii fermității pielii, în eliminarea inesteticului aspect de coajă de portocală și în eliminarea mai ușoară a toxinelor din corp prin drenare limfatică.

Suplimentar, lampa infrared stimulează producția de colagen și elastină (ajutând la diminuarea vergeturilor, dând suplețe și mai multă elasticitate pielii), în timp ce cromoterapia ajută la echilibrarea tonusului.

Alte beneficii ale masajului cu R FIT:

  • Activează metabolismul și ajută la pierderea kilogramelor în exces;
  • Îmbunătățește circulația sângelui și a limfei;
  • Îmbunătățește flexibilitatea și performanța musculară;
  • Pregătește musculatura pentru antrenament;
  • Reduce durerea musculară și accelerează recuperarea mușchilor după efort;
  • Ajută la recuperarea mai rapidă după leziuni musculare;
  • Reduce inflamațiile și stresul articular.

Programul de antrenament presupune un set de 12 tipuri de exerciții fizice (poziții) care solicită, prin rotație, majoritatea grupelor principale de mușchi, pentru perioade scurte de timp (2-3 minute). Pentru obținerea celor mai bune rezultate, antrenamentul trebuie să înceapă cu o încălzire ușoară, apoi se parcurg exercițiile R FIT.

După finalizarea antrenamentului se repetă exercițiile de încălzire efectuate la început pentru a relaxa musculatura. După prima ședință, marea majoritate a utilizatorilor vor avea febră musculară. Pentru rezultate consistente, recomandăm efectuarea a două-trei ședințe de antrenament pe săptămână.

Contraindicații: sarcină, intervenții chirurgicale recente, afecțiuni cardiovasculare, afecțiuni ale coloanei vertebrale, afecțiuni inflamatorii, varice, epilepsie, stări febrile etc.

GALERIE FOTO

PREZENTĂRI VIDEO

Sună la 0734 499 499
și programează-te pentru o testare!

Bucură-te de cele mai prietenoase tarife de fitness, remodelare si masaj din București!

Sună la 0734 499 499
și programează-te pentru o testare!

Bucură-te de cele mai accesibile tarife de remodelare din București!